Güncel:
Araklı Sahil Projesi yakında biter...

 Araklı Sahil Projesinin 4. Etap çalışmaları hızla devam ediyor.  Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Meclis Üyesi Kenan Bağçiçek ve Mühendislerden oluşan bir grup uzman sahil projesinde yerinde inceleme yaparak çalışmaları takip ettiler. Başkan Recep Çebi, burada yaptığı açıklamada yaz aylarında vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği güzel alanları bu bölgede inşa ederek, kısa süre sonra halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Niğde’de yapılan Yarı Final Maçlarında 1. Olarak Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girme başarısını gösteren Araklı Saffet Çebi M.T.A.L Futbol Takımı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy ve Okul Müdürü Cem Yakupoğlu ile birlikte Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler. Ziyaretde konuşan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Final Maçlarında değerli gençlerimize başarılar diliyorum. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların başarılı olmaları bizleri gerçekten çok mutlu ediyor dedi. Ayrıca oyuncu İsrafil Köse'nin de ziyaret esnasına denk gelmesi ortama renk kattı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Araklı Şoförler Odası Başkanı Mustafa Gümüştaş’ı ziyaret etti. Araklı ve Bölgenin önemli Sivil Toplum kuruluşlarından olan Araklı Şoförler Odası’nı ziyaretde başkan Çebi ve Gümüştaş  Şoför Esnafının sorunları, alternatif olabilecek çözüm önerileri ve İlçenin ufkunu açacak. Bölge halkına faydalı olabilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku