Güncel:
Araklı Sahili Güzelleşiyor

 Araklı sahilinde çalışmalar devam ediyor. Sahilde led aydınlatma, çevre düzenleme, ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi sahilde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek burada vakit geçiren hemşehrileriyle sohbet etti. Güzel havalarda Araklı Belediyesi tarafından yapılan sosyal alanlarda boş yer kalmıyor. Kısıtlamaların daha da genişletilmesiyle birlikte bu civarın daha da yoğunlaşması bekleniyor.

Vatandaşlar Memnun

Sahilde ve ilçe genelinde yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşlar oldukça memnun. Karadere Vadisi bisiklet ve yürüyüş yolu, sahil, sosyal tesis, beton barbeküler ve çevre düzenleme çalışmaları ile Araklı her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapılan çalışmalarla ilgili, ”Sahilde yaptığımız bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda sona doğru geldik. Çevre düzenleme çalışmalarımız tamamlandı. Led aydınlatma direklerimiz için alan oluşturduk. Onların da 1-2 gün içerisinde montajını yapacağız. Bunun akabinde boyama çalışmalarımızı da başlatacağız. Üç boyutlu Araklı yazımızda yapım aşamasında. Daha önce sosyal tesis, beton barbeküler, çardaklarla sahilde oldukça güzel bir sosyal alan oluşturmuştuk. Buraları ziyaret ederek vatandaşlarımızla hasbıhal oluyoruz. Özellikle gençlerimizin fikirlerini dinleyip ortak akıl düsturuyla hareket etmeye özen gösteriyoruz. Durmak yok, yola devam diyoruz.” ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku