Güncel:
ARAKLI'DA YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ…
Araklı İlçemizin Çamlıktepe Mahallesine önceki gün yağan aşırı yağmur sonucu derenin taşması ile meydana gelen sel Çamlıktepe, Yüceyurt ve Yeşilyurt Grup yolunu ulaşıma kapattı.

Sel’in çevreye verdiği hasarı haber alan Trabzon Valimiz Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kaymakamımız Adnan Tezcan,
Araklı Belediye Başkanı Recep ÇEBİ, DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, AFAD Bölge Müdürü Ömer Kıratlı, Araklı Belediye Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, AFAD ve Belediye ekipleri olay yerine giderek müdahalede bulundular.

Vali Yücel Yavuz Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip, sel sonrası bölgede çalışma yürüten ekipleri de denetleyerek gayretli çalışmalarından dolayı görevlilere teşekkür etti.

Araklı Kaymakamı Adnan TEZCAN olay yerinde yaptığı açıklamada: “Can kaybının olmaması sevindirici bir durum maddi kayıplar kurumlarımız tarafından en kısa sürede telafi edilecektir. DSİ, AFAD ve Belediye ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve sürdürmeye de devam edecektir. Vatandaşlarımızın normal yaşamlarına dönmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku