Güncel:
Arsin'de vatandaş Pazar yeri ve otopark istiyor

Trabzon’un Arsin İlçesinde vatandaşlar yaşadıkları sorunları dile getirerek ilçenin düğün salonu ve otopark ihtiyacına dikkat çektiler.

Mustafa ÖZTAŞ isimli esnaf açıklamasında 2002 senesinden  beri  esnafım  en   büyük  sorunumuz ilçede otopark  sorunu, ilçe merkezi araç yoğunluğunu kaldırmıyor. Fındık alım satımı yapan dükkanlar ve araba  tamircileri  için sanayi  sitesi yapılması gerekiyor. Fındıkçı  dükkanları  Arsin’in  göbeğinde  İlçe içindeki yol zaten  dar tek araç geçişi için yol uygun durumda malzeme indirecek veya yükleyecek araçda durunca çarşıda trafik kilitleniyor.  Allah razı  olsun  Belediye Başkanlarımız kaldırımlarımızı güzel  yaptı ama araç yolumuz yetersiz, ilçede düğün salonuna büyük ihtiyaç var. Doğalgaz  konusunda  ise  memnunum   çok  şükür  3 seneden  beri  kullanıyorum hem ekonomik hem çevreye zararı yok  ama  kullanmayanlar  maalesef var  ana  merkezde  istiyoruz ki  bütün vatandaşlar kullansın. Site  bölgeleri,  Fatih Mahallesi, Yeşilyalı’nın  merkezi  en  kısa  zamanda o bölgelere de Doğalgaz hizmeti giderse  memnun  oluruz dedi.


Faruk BEDER ise en büyük sıkıntı  otopark  sıkıntısı onun  haricinde  Pazar  yeri sıkıntımız var  bunların  zaten  sözünü siyasiler verdiler ama inşallah  zamanla  bunları  yapacaklar  şuan yapılmadı  Belediye   bir şeyler  yapmaya  çalışıyor  ama  insanlarda  biraz  düşünceli  olacak. İdarecilerimizden  insanların yaşam standartının artırılması  için  hizmet yapılmasını  istiyorum dedi.


Yusuf GÜRSOY isimli vatandaş ise  Arsin’de  yaşıyorum  Arsin’de  güzel bir  otopark  yaptılar  yıllardır  insanların  arabalarını  çekecek  yeri  yokken  güzel  bir  otoparkları  var  arabalarını  çekiyorlar  alışverişlerini  yapıp  arabasına  binip  gidebiliyorlar   kaldırımlar  güzelleşti  genişledi ilçedeki hizmetlerden memnunuz dedi.


Vatandaşların sorunlarını ilettiğimiz Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait GÜRSOY, “İlçede otopark sorununu en aza indirmek için 3 tane arsa kiraladık ve otopark olarak kullanıyoruz. Düğün salonu, kültür merkezi, kapalı Pazar yeri ve otoparkı içerisinde bulunduran 3-4 katlı bir merkezi Arsin İlçemize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Arsin Güzelyalı Mahallemize Toki aracılığıyla 221 adet konut yapıyoruz. Cumhuriyet Mahallemizde yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe girişindeki kötü görünen eski binaları kamulaştırıp temizleyeceğiz. Yesilyali İçin yeni bir proje müracaatında bulunduk olumlu karşılandı. İlçeme hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber-video: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku