Güncel:
Avukat Şahintürk FETÖ davasından beraat etti!

 Trabzon'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanan Demokrat Parti Trabzon eski il başkanı Avukat Adem Şahintürk, beraat etti. Berat kararının ardından açıklamalarda bulunan Şahintürk, kendisine iftira atanlar hakkında yargı önünde hesaplaşacağını söyledi. Beraat kararının ardından açıklamalarda bulunan Şahintürk, “Öncelikle ülkemize, aziz milletimize ve büyük devletimize karşı girişilmiş olan hain 15 Temmuz darbe teşebbüsünü en şiddetli bir şekilde kınıyor ve bu olayın gerçek sorumlularının, vatan hainlerinin en tez zamanda hak ettikleri cezalara çarptırılmasını  temenni ediyorum” dedi.

‘ÇAMUR AT İZİ KALSIN’ Şahintürk açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Hakkımdaki tüm yargılamalar sonunda yalancı müfterilerin beyanları Ağır Ceza mahkemesince asılsız bulunmuş, tümden reddedilmiş ve hakkımda beraat kararı verilmiştir. Yani yalancının yalan üzerine yanan mumu hukukun güçlü nefesi ile söndürülmüştürBöyle hassa bir zamanda milletimiz ve yetkili yasal mercilerimiz, devletimizin birliği ve dirliği için gayret edrken ortamın karışık ve sisli, puslu olmasından istifade eden bir kısım dalkavuklar ile şahsi menfaat ve intikam peşinde koşan hainler; benim gibi kendisi ve ailesinin tüm yaşantısı ve fikirleri Trabzon kamuoyunun bilgisi dahilinde bulunan bir şahıs hakkında ‘çamur at izi kalsın’ alçak düşüncesi ile yalan ve iftiralarda bulunmuşlardır.
ŞARLATANLARDAN ŞİKAYETÇİYİM Ben hukukun  bu güçlü nefesinin gerçekten suçlu olanlar ile birlikte harmanlanıp sanık olarak yargılanan diğer mağdur ve mazlumlara da soluk olacağına inanıyorum. Zira hakkın ve hukukun üstünlüğü en önemli toplumsal değerlerimizdendir. Bu sebeple hak üstündür ve daima üstün kalmaya layıktır. Son olarak da şunu söylemem gerekir ki 155 polis ihbar hattını ismini vermeden arayan veya müşteki bilgi sahibi olarak hakkımda asılsız iftiralarla ve renkli yalanlarıyla mahkemeleri ve Trabzon kamuoyunu beyhude meşgul eden beni ve ailemi maddi ve manevi telafisi imkansız sıkıntı, zarar ve hak kayıplarına uğratan bu haysiyet celladı şarlatan ve sırtlanlardan yasalar çerçevesinde şikayetçi olduğumu, her türlü hakkımızı tarafsız ve bağımsız Türk yargısı eliyle alacağımızı açık yüreklilikle kamuoyuna saygıyla beyan ederim.”

Kaynak:
www.karadenizdesonnokta.com.tr



Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku