Güncel:
Ayvadere(AHO) Köyü Derneği İstanbul'da muhteşem  bir gece ile Hemşehrilerimizi buluşturdu…

 Araklı Ayvadere(Aho)  Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma derneğince düzenlenen birlik ve beraberlik   gecesi İstanbul’da  gerçekleştirildi.

Ayvadere Dernek Başkanı Mustafa Şengün, gecede yaptığı konuşmada düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik gecemize hoş geldiniz özelikle Karasu’dan İzmit’den Trabzon’dan bizlerin nazik davetine teşrif eden bizleri onure eden değerli  hemşerilerimizi ve misafirlerimizi sevgiyle selamlıyorum dedi.

Başkan Şengün Konuşmasında Devletine, Bayrağına, Sancağina yürek’den bağlı çalışmayı ibadet bilen, misafirperver AHO’lular hepinizle gurur duyuyorum. AHO’lu olmak bir ayrıcalıktır çünkü bizim kültürümüzde dostluk, dayanışma var kardeşlik var edep var Ahlak var AHO lu olmak var dedi.

Yemekli olarak organize edilen gecede davetliler bol bol sohbet edip hasret gidererek, yöresel müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. İstanbul’da Araklı Derneği Piknik organizasyonun 29 Mayıs, Ayvadere Derneği İftarının ise 19 Haziran’da yapılacağı davetlilere duyuruldu. Gecede derneğe her zaman katkıda bulunan Ayvadere’li Hayırsever, Örnek İşadamı Muhammet Gümüştaş, Ali Fuat Gümüştaş, Murat Özdağ ve diğer işadamlarınada ayrı ayrı teşekkür edildi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku