Güncel:
Babamın oğlu olsa tanımam

 

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP’li üç belediye başkanı ile birlikte Derepazarı’nda bir restoranda basın toplantısı düzenleyerek basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Alkan’ın yanı sıra Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP Derepazarı İlçe Başkanı Hasan Van, MHP Medya Tanıtım Başkanı Hasan Fehmi Demir ve gazeteciler katıldı.



LİYAKATA UYMAYAN... 



Toplantıda konuşan İl Başkanı Alkan, “18 ilçede 3 belediyemizi MHP kazandı. Rize halkı bizi üç belediyeye layık gördük. Belediye başkanlarımızla birlikte en güzel hizmetleri yapma gayretinde olacağız” dedi. Ardından konuşan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, belediyeden ihtiyaç fazlası olan bazı personelleri çıkaracağını söyledi. Başkan Metin, “Liyakat kurallarına uymayan kim varsa, babamın oğlu olsa dahi, belediyede çalışamaz. Personel fazlası çıkacak. İş bilen personelle çalışacağız” diye konuştu.



ERİKLİ VADİSİ DÖNÜŞECEK 



İlçedeki imarla ilgili yapılan çalışmalara da değinen Metin, “Şu anda çalışmalarımız son şeklini alıyor. 5-6 ay içerisinde Erikli Vadisi’nde dönüşüme başlayacağız. Vatandaşlarımıza şunun garantisini verebiliriz: İnşallah kimse mağdur olmayacak, herkes hakkını alacak. Belediyemizin çok şükür çok fazla bir borcu yok. Yaklaşık 3 milyon TL’lik bir borcumuz var. Derepazarı’nı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için ekibimizle çalışacağız” şeklinde konuştu.



BELEDiYEDE iSRAF OLMUŞ



Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ise belediyenin borcuna dikkat çekerek “Belediyede israf olduğunu görüyoruz. Burada belki bir art niyet yok ama kötü bir yönetim var. Bizim bakış açımıza göre yapılan çalışmaların birçoğu israf. 25 milyon lira borcumuz var. 19 milyon lirası İller Bankası’na, 6 milyon lirası ise esnafa. Ne yazık ki Çayeli’de bazı gayrimenkulleri satarak bu borcu ödemek zorundayız. Çayeli’nin 5 yılını kurtarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku