Güncel:
Bakan Albayrak'tan kritik açıklamalar: Tüm saldırıları püskürttük
 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bu hafta iş dünyası ile bir araya geldik ve bu yıldan itibaren 2,5 milyon kişiye istihdam sürecini de başlattık. Tüm bu saldırıları püskürtüp, yolumuza daha da sağlam adımlarla devam edeceğiz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Rize'de ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Albayrak, Türkiye ekonomisinin dünyanın en büyük saldırısına maruz kaldığını ancak yine de masaya yumruk vurularak saldırıların püskürtüldüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın konuşması şöyle:

Dünyanın en büyük ekonomik saldırısıyla karşı karşıya kaldık. O saldırıda birileri Türkiye ekonomisi batacak diye hayaller kurdu. Ancak biz o saldırılara karşı masaya yumruğumuzu vurduk ve doları 5 liraya düşürdük.

Kobi ve esnafa büyük destek

Son bir iki ayda ekonomideki önemli gelişmelerle birlikte 81 bin KOBİ'mize 25 milyar liralık çok uygun maliyetlerle kredi imkanı sağladık. Yaklaşık 77 bin 500 esnafımıza da son bir ayda 7,5 milyar liralık finansman sağladık.

2,5 milyona istihdam sağlanacak

Bu hafta iş dünyası ile bir araya geldik ve bu yıldan itibaren 2,5 milyon kişiye istihdam sürecini de başlattık. Tüm bu saldırıları püskürtüp, yolumuza daha da sağlam adımlarla devam edeceğiz dedi.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku