Güncel:
Başkan Çebi Muhtarlar ile buluştu...
19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk ve muhtarlarla buluştu.

Başkan Çebi konuşmasında; ”Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Gerek siyasi parti başkanlığım dönemimde, gerekse de Belediye Başkanlığım dönemimde en çok önem verdiğimiz ve en fazla yol arkadaşlığı yaptığımız muhtarlarımızla, mahallelerimizin istikametiyle, Belediye yönetiminin istikameti farklı yönde olmadan ilerledik. Her birimiz bir mekanizmanın parçaları olarak, görevimiz, milletin belirlediği bir bütünü doğru yönde hareket ettirmektir. Hamt ediyorum ki bu güne kadar uyumlu, koordineli bir şekilde bölgemizde birçok hizmeti birlikte gerçekleştirdik. Aynı heyecanla, ilk günkü aşkla nice projeleri birlikte hayata geçirmeyi diliyor muhtarlar gününüzü bir kez daha kutluyorum. Ebediyete kavuşan muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Araklı Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Şahintürk Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye davetinden ötürü teşekkür ederek; ”Başkanımızla bugüne kadar koordineli bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın başkanımıza bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku