Güncel:
Başkan Usta, üye buluşmalarına Çamlık Durağı ile devam etti

 Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, pandemi dolayısı ile yaklaşık 2.5 senedir bir araya gelemediği şoför esnafı ile buluşmaya devam ediyor. Durak durak üyeler ile bir araya gelen Usta, beşinci programını Çamlık Dolmuş Durağı ile devam ettirdi. Durak Başkanı Engin Koç, oda yöneticileri, bazı durak başkanları ve üyelerin katılımı ile durak üyeleri ile bir araya gelen Usta, istişare ve değerlendirme toplantısı da yaptı.


AİLE ŞİRKETİ OLMUŞTU
Trabzon’un en önemli STK’larının başında gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın geçmişte aile şirketine dönüştüğünü ifade eden Usta, “Televizyon programlarında ödediğimiz tazminatlarla ilgili beyanatlar tamamen gerçek dışıdır. SGK’dan aldığım resmi belgeli kayıtlar burada. Çocukları, damatları, ailesinin diğer yakın akrabaları oda bünyesinde sigortalı olarak çalışıyordu. Burası bir aile şirketi gibi yönetiliyordu. Biz göreve geldiğimizde ‘Önceliğimiz şoför esnafının ekmeğidir, emeğidir’ dedik ve bazı kişilerle çalışamayacağımızı kendilerine de söyledik. Bu kişilerin de tazminatlarını ödeyerek yollarımızı ayırdık” dedi.


DERDİM ESNAF
Çamlık Dolmuş Durağı’nın sorunlarına da vurgu yapan Usta, “Çamlık Dolmuş Durağı geçmişte hep bir geçiş durağı haline gelmişti. Alt duraktan Çamlık Durağına araba kaydır, orada değeri yükselsin. Erdoğdu hattından toplam 8 arabayı azalttık. Çamlık durağından da bir araç çıkardık. Çamlık Durağının araçları şu anlık size yetiyor. Diğer bir sorununuz da güzergahlarla alakalıydı. Onları da ele aldık ve çözüme kavuşturduk. Derdim şoför esnafıdır, sizin haklarınız ve çıkarlarınızdır. Bunları rahmani bir şekilde yapıyorum. Kendi çıkarımı asla düşünmüyorum” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku