Güncel:
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZONSPOR'UN EFSANELERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’da uzun yıllar forma giymiş efsane futbolcularla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  Akyazı Stadı’nda oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi, Trabzonspor’un efsane futbolcularıyla buluştu. Ali Kemal Denizci, Serdar Bali gibi Bordo-Mavili kulübün başarısında önemli rol oynamış efsane futbolcular ve Başkan Zorluoğlu, unutulmayan anılarla eski günleri yad ettiler. 



ÖZKAN SÜMER’İ ANDILAR

Trabzonspor’a gönül vermiş isimlerin anılarını anlattığı gecede, zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Başkan Zorluoğlu ve efsanelerin buluşmasında geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Trabzonspor’un eski Başkanlarından Özkan Sümer de anıldı. Başkan Zorluoğlu ve efsane futbolcular, adı Trabzonspor’la özdeşleşen Sümer’in yaptıklarının unutulmaz olduğunu dile getirdiler.



HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyinmiş efsane futbolcularla bir arada olmaktan ve başarılarla dolu yılların anılarını yad etmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Efsaneler ise Başkan Zorluoğlu’na Trabzonspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ettiler. Zorluoğlu ve efsane futbolcular gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Trabzonspor-Galatasaray maçını izlediler.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku