Güncel:
Belediye Başkanı Çebi'nin 15 Temmuz Mesajı

 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çebi mesajında; Tüm Dünya’nın yakından bildiği gibi hain FETÖ terör örgütü, bu Devlet sayesinde bir yerlere gelmiş, bu Milletin vergileriyle maaşlarını alan hainlerle kalleşçe devlet imkânlarını kullanarak, bu milletin paralarıyla alınmış olan silahlar, tanklar, uçaklar ve helikopterlerle 15 Temmuz 2016 gecesi bu millete kalleşçe saldırmış ve devleti ele geçirmeye çalışmıştır.

Ancak bu necip millet, siyasi görüş gözetmeksizin, vatanını seven sağcısı, solcusu, Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir sözü olan ‘Milletimle birlikte meydanlarda olacağım’ sözüyle 81 ilin tamamında meydanlara inerek o gece hainlere bu memleketi dar etmişlerdir.

Bu devletin her türlü imkânları ile bu millete saldıran üniformalı hain teröristler, geçmişte olduğu gibi milletin bu darbeye sessiz kalacağını düşünmüş olmalılar ki, milletin sokaklara inmesiyle birlikte büyük bir şok yaşamışlardır. Bu aziz millet Çanakkale’ de ve Kurtuluş Savaşında bu cennet vatan’ ı hainlere bırakmadığı gibi, bu hainlere de gereken cevabı hızlı bir şekilde vermiştir. Geçmişte Çanakkale savaşının seyrini değiştiren Seyit Onbaşılar bugün yine bu cennet vatan üzerinde Ömer Hasdemir’ler, Fethi Sekinler ve daha niceleri olarak yaşamaya devam etmiş ve 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı durmuş, ellerinde sopalarla tankları, helikopterleri kovalamışlar ve bu vatanı hainlerin ellerine teslim etmemişlerdir. Bu vesile ile 15 Temmuz gecesi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Her ne kadar bu darbe girişimi birileri tarafından unutturulmaya çalışılsa da, bizler 15 Temmuz gecesi yaşanan hainliği de bu milletin destanını da gelecek nesillere taşımak için çabalayacağız. Bu nedenle 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye genelinde olduğu gibi şehrimizde de düzenlenecek olan etkinliklerde tüm yöneticilerimiz ile birlikte tam kadro olarak Araklı meydanında olacağız. Valiliğimiz öncülüğünde belediyelerimizin de destekleri ile hazırlanmış olan bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz.

15 Temmuz’un hemen ardından ortaya çıkan o güzel ruhu yeniden ortaya koyarak, ülkemizin gelişmesini, güçlenmesini, ilerlemesini istemeyen dış mihraklara karşı gücümüzü göstermeliyiz. Tarihinde birçok savaş görmüş olan bu aziz millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem içeride ki hem de dışarıda ki hainlere bu memleketi asla teslim etmeyecektir.

Bu duygularla, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin bu tür ihanetlerle bir daha karşılaşmaması dileğiyle 15 Temmuz gecesi canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku