Güncel:
Bilgilendirme

 Kulübümüz, tescilli markalarından TS Club’a ait lisanslı ürünlerin sahtelerini üreterek satışa sunan kişilere yönelik hukuki mücadelesini sürdürmekte, sizden gelen ihbarlar ve yapılan tespitler doğrultusunda imitasyon ürün satışı gerçekleştirenlerle ilgili yasal işlemler yapılmaktadır.

Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; kulübümüzün taraftarımıza yönelik olarak telefon veya ev/iş yeri ziyaretleri üzerinden forma, kaşkol gibi ürün satışı kesinlikle yoktur. Ayrıca, kulübümüz bünyesinde Trabzonspor Dergisi, Yavru Fırtına ve TS Club’a ait çağrı merkezlerinin dışında (0 212 981 1967 ve 0 850 532 1967) herhangi bir telesatış hattı bulunmamaktadır.

Yukarıda belirtilen telefon numaraları dışında sizleri arayarak kulübümüz adına satış gerçekleştirdiğini beyan edenleri Halkla İlişkiler Birimimize ihbar etmenizi önemle rica ederiz.

Dünyayı saran ve Türkiye'de görülen koronavirüs vakaları sonrası hem devlet hem de özel kurumlar önlemleri üst seviyeye çıkarmaya başladı. Bu noktada Trabzonspor da harekete geçti ve TS Club'lerin kapatıldığını açıkladı.

Bordo mavili kulüp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı, sizlerin ve ailelerinizin sağlığını düşünüyor, önemsiyoruz. COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda 19.03.2020 tarihinden itibaren TS Club mağazalarımızı geçici bir süreyle kapatma kararı almış bulunmaktayız. Bu süre. boyunca sizleri online sitemizde / www.trabzonspor.com.tr'de ağırlamaktan memnuniyet duyarız."



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku