Güncel:
Biyoteknoloji, tarım ve hayvancılıkla ilgili incelemelerde bulundular

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve beraberindeki heyet, Samsun'da biyoteknoloji, tarım, hayvancılık ve organize sanayi bölgeleriyle ilgili incelemelerde bulundu.

BİYOTEKNOLOJİ ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Genel Sekreter Ali Rıza Kul ve Proje Koordinasyon Ofisi Genel Koordinatörü Cengizhan Sungurlu, Samsun Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Botafarma Sağlık Ürünleri firmasını ziyaret etti. Firma kurucusu İsa Melek'ten yapılan çalışmalar ve özellikle bitkilerden elde edilen sağlık ürünleri hakkında bilgi alan heyet, TÜTSO tarafından yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

BAFRA OSB ZİYARET EDİLDİ, ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

TTSO heyeti, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i de ziyaret etti. Ertürkmen, ilçede tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için yapılan çalışmalarla ilgili heyeti bilgilendirdi. Ayrıca Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar'ın da katılımıyla Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunuldu ve üretim yapan firmalar hakkında bilgi alındı. Heyet ayrıca Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'le birlikte örnek fındık dikim alanlarını da ziyaret ederek inceledi.

HACISALİHOĞLU: VERİMLİ BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Samsun'da yaptıkları inceleme gezisiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken şunları söyledi:

"Trabzon'da yaptığımız biyoteknoloji ve diğer çalışmalarla ilgili bölgede neler yapıldığını görmek açısından verimli bir ziyaret oldu. Daha önce Beşikdüzü'nde görev yaparken yakından çalışma fırsatı bulduğumuz Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in başarılı çalışmalarını orada da sürdürdüğünü gördük. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Bafra Kaymakamımıza, Bafra TSO Başkanımız Göksel Başar'a ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Trabzon'da yaptığımız çalışmalarda bölge çapında güzel işbirlikleri oluşturacağımıza inanıyorum."





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku