Güncel:
'Biz Anadolu'yuz” Projesi

 “Biz Anadolu’yuz” Projesi Kapsamında Bayburt’tan Trabzon'a Gelen Öğrenciler Kaymakam Toğan’ı Makamında Ziyaret Ettiler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılan İçişleri Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Bayburt’tan Trabzon’a gelen 40 öğrenci Kaymakam Tolga Toğan’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere, öğretmenleri ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Birdal Öztürk eşlik etti.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda öğrencileri ağırlayan Kaymakam Tolga Toğan öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Proje hakkında Kaymakam Toğan’a bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,  Projenin amacının kültürlerin kaynaşması, kardeşlik ikliminin oluşması olduğunu kaydetti. Proje kapsamında Ortahisar’da yapacakları etkinlikler hakkında da bilgi veren Müdür Birdal Öztürk, Şehitlik, Atatürk Köşkü, Ayasofya Müzesi, Şehir Müzesi gibi etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

Öğrencileri Ortahisar’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kaymakam Tolga Toğan,  “Bugün, Biz Anadoluyuz projesi kapsamında sizleri Ortahisar’da misafir ediyoruz. İlimize ve ilçemize hoş geldiniz. Temenni ediyorum ki ilimizdeki misafirliğiniz süresince gerçekleştireceğiniz etkinliklerden memnuniyet duyarsınız ve ilimizden memnun ayrılırsınız. İlimizin gezip görülmesi gereken yerlerini ziyaret edeceksiniz ve bu ziyaretlerle kendi yaşam deneyimlerinize bir artı katmış olacaksınız. Bu tür projelerin gençlerimize önemli bir katkı sağladığına inanıyorum.” dedi.

Sözlerinin sonunda, öğrencilerin ilimizden mutlu ayrılmalarını temenni eden Kaymakam Toğan, “Bayburt ve Trabzon iki kardeş il. Bayburt ile Trabzon arasında sizlerin aracılığıyla bu kardeşliğimizi pekiştirmiş olacağız.”dedi.

Konuşmasının ardından konuk öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Toğan ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku