Güncel:
Bu taşların metresi 2 Bin 300 TL'den başlıyor...
Trabzon’da Mermer ve Doğal taş ürünleri sektöründe uzun yıllardır faaliyet  gösteren Svs Motif Mermer tarafından yeni ürün ve renk kreasyonlarının tanıtımı bölgede önemli projelerde imzası bulunan Mimar ve İç Mimarların katıldığı kalabalık bir toplantı ile Trabzon Ramada Plaza’da yapıldı.

Katılımcılara sunum yapan Silestone, Dekton Bölge Müdürü Melih Keskin, Silestone %94 oranında kuvarstan oluşan, olağanüstü sert ve çok dayanıklı bir malzemedir. Mutfak tezgahları, banyolar, zeminler ve duvar kaplamalarının en az ek yeri ile tasarlanabilmesini sağlayan mükemmel bir malzemedir. Silestone, mutfak ve banyolarınızın dekorasyonu için doğal kuvarsa etkileyici güzellik, farklı renkler, sıra dışı yüzeyler ve üstün fiziksel özellikler katan işlemlerden geçirilmesiyle elde edilir. 60'dan fazla ülkede binlerce mutfakta yer alan ürünlerimiz İspanya’da kurulu 1 Milyon metrekarelik fabrikamızda en zorlu kalite kontrol testlerinden geçmektedir dedi.

Organizasyonu düzenleyen Svs Motif Mermer Yöneticileri Vedat, Serdar ve Şevket Temur, davetliler ile yakından ilgilenerek yeni ürünler hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Serdar Temur bu tür etkinliklerin belli dönemlerde Mimar, İç Mimar ve sektör temsilcilerinin buluşması ile devam edeceğini belirtti. Etkinlikte sergilenen yeni ürünlerin metresi 2 Bin 300 TL’den başlıyor…




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku