Güncel:
Burak Yılmaz Dönüyor Mu?
Gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen bordo-mavili yönetimin, Çin’den ayrılması gündemde olan 31 yaşındaki golcü ile masaya oturduğu ve prensipte anlaştığı belirtildi. Haberi alan taraftar kulübe mesaj yağdırdı.

Çin Futbol Federasyonu'nun gelecek yıl için yabancı sayısını azaltma kararı almasının ardından o ülkede forma giyen bazı yabancı oyuncular ile yollar ayrılacak. Bu isimler arasında geçtiğimiz sezondan itibaren Çin Süper Ligi ekibi Beijing Guoan forması giyen Burak Yılmaz'ın da olduğu iddia edildi. Bu iddia bordo-mavili taraftarı heyecanlandırdı. İki sezon forma giydiği Trabzonspor'da 93 maçta 58 gol kaydededek büyük bir başarıya imza atan 31 yaşındaki yıldızın geri alınmasını isteyen taraftarlar, yönetimi mesaj yağmuruna tuttu.

ÇUBUKÇU GÖRÜŞTÜ

Burak ile görüşmeyi Ahmet Çubukçu'nun yaptığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu dile getiriliyor. Oyuncunun yüksek maliyeti ve yıllık ücretini karşılama noktasında bazı yöneticilerin çekimser kaldığı vurgulansa da teknik direktör Ersun Yanal'ın Burak konusunda ısrarlı davrandığı ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtiliyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku