Güncel:
Busenaz Sürmeneli, sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyum

 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan milli sporcumuz Busenaz Sürmeneli, Trabzon’a döndü.

Olimpiyat tarihimizde ilk altın madalya kazanan kadın boksör olarak yerini alan Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme’yi havalimanında Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç karşıladı.

Havalimanında mehter takımıyla yapılan karşılamanın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis üzeri açık otobüse binen Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme, daha sonra şehir turu atarak sevincini paylaştı. Konvoya ailesi ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Şehir turunun ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelen Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme burada Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, Yönetim Kurulu Danışmanımız Ali Kemal Denizci ve idari personelimiz tarafından karşılandı.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Busenaz’ın kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Her maçta çok büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadık. Üstün bir performans sergileyerek altın madalya elde edildi. Busenaz’ı ve Antrenörümüz Cahit Süme’yi bu başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Busenaz Sürmeneli, olimpiyat madalyası kazandığını için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Daha önce verdiğim olimpiyat madalyası sözünü tuttuğum için gururluyum. Buranın öz evladı olarak bunu yaptım. Madalyam şehrime ve kulübüme armağan olsun. Ancak hedefim bitmedi. Bundan sonra da başarılarımı sürdürmek istiyorum” diye konuştu.

Antrenörümüz Cahit Süme ise olimpiyat madalyası için çok emek verdiklerini vurgulayarak, “Sporcu olarak birçok başarı kazandım ama olimpiyat madalyası aşkı hep içimdeydi. 2013’te sosyal medyada yaptığım paylaşımda, ‘Bir gün bu şehre olimpiyat madalyalı bir sporcu yetiştireceğim ve halkı sokaklara dökeceğim’ dedim. Sözümüzü tuttuğumuz için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Görüşme sonunda Busenaz Sürmeneli ve Cahit Süme’ye plaket takdim edildi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku