Güncel:
Çebi: Gururumuz olacaklar

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) antrenmanlarını sürdüren kadın güreşçilerin gelecekte başarılarıyla hem şehrimiz, hem de ülkemizin gurur kaynağı olacağını söyledi. 


AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığına bağlı faaliyetlerini sürdüren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (Trabzon TOHM) antrenmanlarını sürdüren kadın güreşçilerle bir araya gelerek, idareci ve antrenörlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


GURUR KAYNAĞI OLACAKLAR
Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularının gelecekte hem ilimiz hem de ülkemizin gurur kaynağı olacağını söyleyen Çebi, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sporla iç içe olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Sporcu Eğitim Merkezi ile Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimiz bu anlamda üzerine düşeni yerine getiriyor. Antrenörlerimiz eşliğinde sporcularımız geleceğe hazırlanıyorlar.” dedi.


OLİMPİK SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ
Tokyo Olimpiyatları’na değinerek konuşmasını sürdüren Selahaddin Çebi, olimpiyatlarda hem şehrimizi hem de ülkemizi temsil edecek olan boksta Busenaz Sürmeneli, judoda Gülkader Şentürk, masa tenisinde Abdullah Öztürk, Merve Cansu Demir ile Tokyo Paralimpik Oyunları’nda atletizm branşında mücadele verecek olan Hakan Cira’ya başarılar dileyerek “Tokyo’dan sporcularımızın en iyi derecelerle döneceğine inanıyorum. Gönlümüz sporcularımızla birlikte atacak.” diye konuştu. 


ÖNEMLİ BAŞARILAR KAZANDIRACAKLAR
Şehrimizin takım sporları dışında bireysel spor branşlarında da adını başarıyla duyurduğunu ifade ederek şöyle devam etti: “Trabzon TOHM’da kadın güreş branşımız 8 sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor. Sporcularımız, katıldıkları turnuvalarda şehrimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası birçok şampiyonada başarıyla temsil ediyor. Kadın güreşçilerimizin tamamının şehrimizden olmasından ayrıca mutluluk duyuyoruz. Tebrik ediyor, müsabakalarında üstün başarılar diliyorum.” Kadın güreşçilerin gençler kategorisinde müsabakalara hazırlandığı bilgisini alan Çebi, “Önümüzdeki dönemlerde sporcularımız büyük başarılara imza atacaklardır. İnanıyorum ki bu çalışma azmi ve mücadeleleriyle 2024 ve 2028 olimpiyatlarında şehrimize, ülkemize önemli başarılar kazandıracaklardır.” diye konuştu.  


GECEĞİMİZ EMİN ELLERDE
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın şehre yönelik yatırımlarla geleceğimizin teminatı gençlerimizin önünün açıldığını ifade eden Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız yatırımlarını sürdürüyor, sporcularımızı destekliyor. Bu şekilde daha çok gencimizi sporun içerisine dahil ediyor ve sporla iç içe bir gençlik oluşturuluyor. Şehrimizde faaliyet gösteren Sporcu Eğitim Merkezi ile Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nin faaliyetlerini önemsiyoruz, destekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na katkılarından ötürü şehrimize, şehrimiz gençliğine ve sporcusuna katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku