Güncel:
Cengizhan GÜNDOĞDU, mücadele eden kahramanlarımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz...
TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, Dünyamızı ve Ülkemizi kasıp kavuran virüsle ( covid-19 ) mücadele eden kahramanlarımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

     Cengizhan GÜNDOĞDU açıklamasının devamında Son günlerde Dünyamız büyük bir sorunla boğuşmaktadır. Korona virüs (covid-19) tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de hızlı bir şekilde insanların sağlıklarını tehdit etmekte, hastalanmalarına ve ölümlerine neden olmaktadır. Devletimiz bütün Kuruluşları ve Milletimizin desteği ile bu salgına karşı gerekli mücadeleyi vermektedir. Temennimiz ve gayretimiz her vatandaşımızın üzerine düşen görevi yerine getirerek Sağlık Bakanlığının telkinlerine uyarak bu salgının kontrol altında tutulabilmesini, seyrinin yavaş ilerlemesini sağlamak sureti ile Sağlık çalışanlarımızın işini kolaylaştırmak ilerde bu virüse yakalanabileceklerin tedavilerinde sağlık imkanlarından mahrum olmalarını engellemek olacaktır.

       Korona virüse karşı Sağlık Bakanlığının çalışanlarının fedakarlıklarını takdirle karşılıyoruz. Kendilerini adeta feda ederek ailelerinden uzakta kalarak, insanları bu hastalığın pençesine teslim etmemek için mücadele veriyorlar, bu kahramanlarımıza şükranlarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz.

      Devletimizi iç ve dış tehditlere karşı korumak için teyakkuzda görev yapan Emniyet ve Türk Silahlı kuvvetlerimizin tüm kahramanlarına, özellikle bu sancılı dönemde Ülkemiz sınırları dışında vatan için siper olan kahramanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemize karşı düşmanlık yapanların saldırılarında Ülke içinde ve dışında vatana siper olur iken, Şehit olan kahramanlarımızı şükran ve dua ile yad ediyoruz.

       Sağlıkçılarımızın bu virüs mücadelesinde insanların evinde kalması ve hastanelerin ayakta durması, virüsle mücadelede yardımcı malzemeleri üreten sektörlerin çalışabilmesi, eczanelerin, marketlerin açık olabilmesi, fırınların ekmek üretebilmesi, ihtiyaçlarının evlere kuruluşlara ulaştırılması, hayatın sıkıntısız devam etmesi için bu sektörlerde olduğu gibi, bir çok sektördeki kahramanlar da emek sarf etmekte kendilerini riske atarak mesailerine devam ederek Ülkemizdeki Bu mücadeleye destek vermektedirler. Onlara da şükranlarımızı, Teşekkürlerimizi iletiyoruz.

        Şu an tüm Kamu Kuruluşları ve Hizmet üreten özel sektör kuruluşları ile bir çok sektörde çalışanlar bu mücadeleye katkı koymaktadırlar. Ülkemizin Elektrik Üretimini koordine eden EÜAŞ ve Bağlı çalışan özel sektör işyerleri, Elektrik iletimini sağlayan TEİAŞ ve alt işverenleri, Ülkemizde elektrik dağıtımını koordine eden TEDAŞ  ve 21 Elektrik Dağıtım Şirketi ki, Bölgemizde bu dağıtımı yapan ÇORUH EDAŞ, ÇORUH AKSA Şirketleri, yine Ülkemizin Doğal Gaz ihtiyacını sağlayan ve koordine eden BOTAŞ ve Gaz Dağıtım Şirketleri, Bölgemizde Gaz Dağıtımında bulunan AKSA Karadeniz Gaz Dağıtım Şirketi, DSİ, Karayolları THY ve özel havayolu Şirketleri, Belediyeler, Demiryolları kuruluşları, Maden işletmeleri gibi  vb. kuruluşlarda çalışanlar, toplu taşıma, dolmuş ve taksi faaliyetlerinde çalışanlar ile özellikle bu mücadelenin başarıya ulaşmasında baş rol oynayan, toplumu doğru bilgilendirerek, kaosa meydan vermeden bu sürecin sekteye uğramaması için emek sarf eden Görsel ve yazılı Medya mensuplarına bu katkıları için sonsuz şükranlarımızı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

        Bu sıkıntılı süreçte Sendikamızın örgütlü olduğu Enerji sektöründe Bölgemizde Elektrik üretim, iletim ve Dağıtım faaliyetlerindeki Kuruluşlarda her gün tehlike altında görev yapan fedakar emekçi kardeşlerimizin bu fedakarlıklarına, toplumun her bilinçli ferdinin farkında olduğunu, özellikle hayatın sıkıntısız devam etmesi için bu fedakar kardeşlerimizin emeklerinin çok önemli olduğunu tekrar vurgulayarak bu kahramanlarımıza da ayrıyeten şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz.

        Yine faaliyet alanımızdaki işyerlerinden DSİ işyerlerindeki emekçilerimize, özellikle Hatay Reyhanlı’dan her gün sıkıntılı bir bölge olan Suriye içlerine kadar giderek tehlike altında mesai harcayan kahramanlarımıza da şükranlarımızı, teşekkürlerimizi iletiyoruz.

        Milletimizin, her zaman ki gibi, bu sıkıntılı süreçte de olumlu katkılarına, üstün gayret ve ferasetine ayrıyeten şükranlarımızı sunuyoruz. Bu mücadeleye katkı koyan emek veren her insanımız, Hep beraber alkışı hak ediyorlar.

        Ülkemiz ve Milletimizin ayakta kalması için Sahada olan tüm kahraman emekçi kardeşlerimize çalışmalarında başarılar ve iş kazasız mesailer diliyoruz. Ölenlere Allah’tan Rahmet, Hastalarımıza acil şifalar, tüm Milletimize virüsten uzak sağlıklı günler diliyoruz. İnşallah hep birlikte başaracağız dedi.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku