Güncel:
CHP'den Bahçeli'ye dokunulmazlık yanıtı: 'Hodri meydan!'
 

Partisin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na dokunulmazlık çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye CHP'den yanıt geldi. Partisi adına konuşan CHP'li Faik Öztrak, "Hodri meydan" dedi.

Öztrak’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Hazine’nin yurt dışından borçlanma maliyetleri artacak. Türk Lirası’nın değer kaybı pahalılığı daha da azdıracak. Son 39 günde dolar kurunda meydana gelen 69 kuruşluk artış şirketlerin bilançosuna 136 milyar liralık ek zarar olarak yansıyacak. Sandık darbesi milletimizin sırtına da büyük yükler yükleyecektir."

‘MİLLETİMİZ SEÇİM DEĞİL GEÇİM PEŞİNDE’

"Mayıs darbesi sadece Ekrem İmamoğlu’nu değil 82 milyon yurttaşımızı mağdur etti. Darbeciler ramazanın ilk orucunu kul hakkı yiyerek açtılar. Milletimiz seçim değil geçim peşinde. Milleti unuttular. Millet feryat etmeye başladığında hemen rahatsız oluyorlar. Vatandaşa ayar vermeye kalkıyorlar. Akıllarında varsa yoksa İstanbul ve İstanbul’un rantı. Derdime çare diyenlere basıyorlar fırçayı. 23 Haziran’da İstanbul’da daha büyük bir zafer kazanacağız. Her şey çok güzel olacak."

BAĞIŞ KAMPANYASI

"Bazı bankalar gönderilen bağışlarla ilgili olarak alıcı kısmına Sayın Ekrem İmamoğlu’nun ismi yazıldığı için bunu geri iade ediyorlarmış. Hesaplar CHP Genel Merkezi’ne ait olduğundan alıcı ismi olarak CHP Genel Merkezi yazılırsa bu tür sıkıntılar önlenmiş olacak."

BAHÇELİ’NİN DOKUNULMAZLIK ÇAĞRISI

"Dün Devlet Bahçeli’nin dokunulmazlıkla ilgili açıklaması oldu. Bu açıklamanın ne olduğunu anlamadık. MHP grubunun Lideri Bahçeli hodri meydan diyoruz. Dokunulmazlık kaldırılacakmış yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar."



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku