Güncel:
ÇORUH EDAŞ, DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR.

 Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ); Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 29 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçümü ve 59 bin kilometreden fazla dağıtım hatlarının uzunluğu çerçevesinde kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor…

Ulaşılması zor olan köylere modern teknoloji taşımasının yanı sıra şehir merkezinin görsel yapısına uygun çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Çoruh EDAŞ, yatırım faaliyetleri kapsamında Trabzon, Ortahisar İlçesi’nin artan enerji taleplerini karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Pelitli ve Yalıncak Mahalleleri’nde artan güç talepleri için genişleme yatırım planlarını hayata geçiren Çoruh EDAŞ, ilave trafo montajı, alçak gerilim – orta gerilim yeraltı kablolu şebeke ve yeni aydınlatma tesislerini devreye alarak beş adet yeni trafo merkezinin saha çalışmasını tamamladı.

Çoruh EDAŞ, tüm yeni tesislerini yeraltı kablolu tasarlayarak dış müdahalelerden daha az etkilenmesine dikkat ediyor. Yenileme ve kapasite artış çalışmalarında ihtiyaca cevap vermeyen ve şehir estetiğini olumsuz etkileyen şebekeleri de modernleştiren Çoruh EDAŞ, dağıtım bölgesinde yer alan 5 il, 61 ilçeye değer katma yolunda ilerlemekte. Ortahisar İlçesi’nin imarı genişleyen bölgelerinde benzer çalışmalarının devam edeceğini belirten Çoruh EDAŞ Yetkilileri tüketici memnuniyetine verdiği önemin altını bir kez daha çizdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku