Güncel:
ÇORUH EDAŞ YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR...

 Faaliyet bölgesinde kesintisiz enerji parolasıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. son olarak Akçaabat İlçesi’nde artan enerji ihtiyacına yönelik yatırım çalışmalarını gerçekleştirdi. Çoruh EDAŞ, tüm yeni yatırımlarını dış müdahalelerden en az etkilenen yer altı kabloları ile tasarlıyor…

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş., 2020 yılı yatırım faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İhtiyaç kapsamına göre belirlenen noktalarda, özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon, Akçaabat İlçesi’nin artan enerji ihtiyacına cevap vermek amacıyla yatırım gerçekleştirdi.

Akçaabat İlçesi’nde bin kilovatsaatlik yeni trafo montajı, alçak ve orta gerilim yer altı kablolu şebeke ile yeni aydınlatma tesislerini devreye alan Çoruh EDAŞ, bölgenin ihtiyaçlarına göre saha çalışmalarını sürdürüyor.

Yenileme ve kapasite artış çalışmalarında eski, ihtiyaca cevap vermeyen ve şehir estetiğini olumsuz etkileyen hatlara öncelik verildiğini açıklayan Çoruh EDAŞ, elektrik şebekesini daha yüksek güvenlik sağlayan yer altı kablolarına dönüştürdüğünü açıkladı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş., 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede 1.4 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her geçen gün biraz daha artırıyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku