Güncel:
Cumhur İttifakı esnaf ziyaretinde

 AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ile birlikte Kunduracılar Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Çebi ile Gedikli esnafın talepleri dinledi, sorunların çözümü yolunda gerekli notları aldı.


ESNAF VE VATANDAŞIMIZLA
Koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı ekonomik sorunların esnafa ve vatandaşlardaki yansımalarının farkında olduklarını söyleyen Çebi, “Tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de şehrimizde de esnaf ve sanatkârımız pandemi nedeniyle çeşitli sıkıntılar yaşamaktadır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ilgili bakanlıklarımız esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını çözme adına büyük bir gayret göstermektedir. Çeşitli kredi ve desteklemelerle, ödeme kolaylıklarıyla esnaf ve sanatkârlarımızın kolaylıklar sunulmaktadır. Bizler de bu kapsamda salgından etkilenen esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek istek ve görüşlerini dinliyoruz, istişarelerde bulunuyoruz. Salgın sürecinin bir an önce bitmesiyle normal koşulların oluşmasını ümit ediyoruz” diye konuştu. 


FEDAKÂRCA MÜCADELE VERİYORLAR
Esnafın pandemi sürecinde fedakârca mücadele verdiğine vurgu yapan Çebi, “Şehrimizin sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif rol oynayan esnaflarımıza mübarek Ramazan ayında kolaylıklar, bereketli kazançlar diliyorum. Esnafımızın dileği, temennisi, talebi bizler için önemlidir. Bundan sonra da esnaflarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ HAZİRAN SONUNA UZATILDI
Çebi, ziyaretlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kısa çalışma ödeneği uygulamasının uzatılmasına da değindi. Çebi,  şunları söyledi: “Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam edilecek. Ayrıca turizm sektöründe de mayısta sona erecek KDV indirimleri haziran sonuna kadar devam edecek. Bu gelişme de esnaf ve sanatkârlarımıza katkı sağlayacaktır. Hayırlı olsun.” 


KADER BİRLİKTELİĞİ
Esnaf ziyaretine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli ile MHP Ortahisar İlçe Yönetimi’ne teşekkür ederek sözlerini sürdüren Çebi, “AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi devletimizin istiklâl ve istikbali, bekâsı için kader birlikteliği yapmıştır. İçeride hainler ve şer odakları dışarıda düşmanlar karşısında böyle bir birlikteliğe ihtiyaç vardı. Hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu birlikteliği en güzel şekilde ortaya koymaktadır. Bizler de bu birlikteliğimizi şehrimizde samimiyet ve içtenlikle sürdürmekteyiz.” ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku