Güncel:
Cüneyt Zorlu'dan Bekir Sıtkı Tarım'a zor sorular

 CHP Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, geçtiğimiz günlerde basına açıklama yapan MHP İl Başkanı Sayın Bekir Sıtkı Tarım özetle "CHP ülkeye ihanet etmez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun o koltuğa nasıl oturduğu ortada onu mecbur bırakan güce( burada fetöyü kastediyor) bir biat borcu var. Ayrıca AK Parti'nin peşine gitmediklerini aksine AKP'nin MHP'nin peşinden geldiğinden bahsetmiş"

Bu açıklamaları bazı partililerimiz tarafından da destek gördü. Fakat ben açıklamalarının büyük kısmına katılmadığımı belirtmek isterim.

Sayın Tarım'a bu anlamda soracağım bazı sorular olacak bunların cevabı samimiyetini gösterecektir.

Sn Tarım AKP MHP'nin istediği ve bu ülke için zaruri olan politikalara tamamen katılmıştır dediniz.Yani AKP sizin politikalarınızın yanına geldi dediniz.

1- Acaba Andımız ve TC konusunda MHP nin politikasası bugünkü mevcut durum mudur. Yoksa siz de mi andımıza karşısınız. Bu konuda niye net duramadınız?.

2- Kadın cinayetleri araştırılsın önergesi AKP ve MHP oyları ile Reddedilirken , AKP sizin olduğunuz yere mi geldi .?

3- 10 Ekim Ankara katliamı araştırılsın önergesi yine sizler tarafından reddedilirken AKP sizin olduğunuz yere mi geldi ?

4- Sayıştay raporlarında belirtilen belediye yolsuzlukları araştırılsın önergesine red oyu verirken, AKP sizin olduğunuz yeremi geldi ?.

5- İstanbul seçimlerinde YSK'nın aldığı iptal kararının nedenleri araştırılsın önergesine Red oyu verirken aynı durum mu geçerliydi?

6-Sn Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi araştırma önergesine red oyu verirken AKP sizin peşinizde miydi.

7- Devlet ,mafya ,siyaset ilişkisi araştırılsın önerisine AKP ve MHP olayları ile reddedilirken kim kimin peşinden gitti.

8-750 milyon dolar kredi Demirören grubu tarafından geri ödenmemesinin araştırılması önergesini reddederken kim kimin peşinden gitti.

9- Fetö araştırılsın önergesine red oyu verirken amacınız neydi.

Sn. Tarım bu örnekler yüzlerce çoğaltılabilir. Hani Genel Başkanınızın her dediği doğru çıkıyor dediniz ya hangisi diye soruyorum .

Samimiyetinize çok inanmak isteriz ama bu soruların cevapları bizi umutsuz yapıyor.

Ama yinede AKP bizim peşimizden geliyor demeniz cesaret işidir. Bu konuda tebrik ediyorum sizi dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku