Güncel:
Dergimizin 169. sayısı bayilerde

 2019 yılının son dergisinde, 2019 – 2020 Cemil Usta Sezonuna hızlı bir giriş yaparak 22 maçta 11 gol 5 asistlik performans sergileyen oyuncumuz Alexander Sörloth’u kapağa taşıdık. Kariyer öyküsünü, oyun karakteri ve Trabzon hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaşan Sörloth, kulübümüze transferini “Doğru Zamanda Doğru Yerdeyim” sözleriyle tanımlıyor.

Ayrıca 1998 – 99 sezonunda İngiltere Premier Ligi’nden takımımıza transfer olan, ardından tekrar Premier Lig’e geri dönen Kevin Campbell’ın yıllar sonra gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinde anılarımızı tazeledik. Kulübümüze olan sevgisi, Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ile futbolculuk döneminden kalan anıları ve camiamıza mesajlarını büyük bir içtenlikle anlatan Campbell ile gerçekleştirdiğimiz eğlenceli söyleşiyi yine bu ayki dergimizde bulabilirsiniz.

Dünya futbolundaki gelişmeleri ve Brezilyalı Neymar’ın portresini bulabileceğiniz dergimizde, ayrıca Recep Çaltepe imzasıyla “Mazinin Kupa Beyleri” köşesinde eski futbolcumuz Lars Olsen’in hikayesini ve dünyanın en büyük liglerinde zirve yarışı veren takımları Burak Çubukçu’nun kaleminden “Kısıtlı İmkanlarla Başarmak” başlığıyla okuma fırsatı bulacaksınız.

Eski futbolcumuz merhum Selahattin Diyadin’i ailesi ve yakınlarının anlatımlarıyla hatırladığımız ve genç futbolcumuz Yusuf Sarı’yı ise “Soru – Cevap” köşemizde detaylı olarak tanıdığımız 169. sayımızda ayrıca tarihimizde Aralık ayı içerisinde oynadığımız ve bol gollü geçen karşılaşmaları tekrar hatırlama fırsatı yakalayacaksınız.

Trabzon’dan yola çıkarak dünyanın bir ucuna seyahat eden Ali Umut Usta’nın “Asi ve Mavi Gezgin” başlığıyla yayınlanan yol anılarını bulabileceğiniz Aralık sayımızda Uğur Biryol’un Trabzon kadınının giyimini inceleyen Yüksel İskender Aksu ile gerçekleştirdiği röportajı ve Wushu Tao dalında altın madalyalı sporcu Elif Akyüz’ün röportajını dergimizde okuyabilirsiniz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku