Güncel:
Dergimizin 177. sayısı  Bayilerde...
 Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki kapağında uzun yıllar İngiltere Premier Ligi’nde forma giydikten sonra Chelsea’da yardımcı antrenör olarak görev yapan ve geçtiğimiz yıl takımımızda görev yapmaya başlayan Teknik Direktörümüz Eddie Newton yer alıyor. Futbol felsefesini “Hücum yapmak” olarak değerlendiren Eddie Newton ile İngiltere futboluyla Türkiye arasındaki farkları, genç oyuncularımızı, Müslüman olma sürecini ve daha pek çok detayı konuştuk.

Dergimizin bu ayki sayısında ayrıca Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportaj ve TS CLUB’lardan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Dursun Ali Sakarya’yı daha yakından tanıdığımız anket köşemizi de bulabileceksiniz.

Melih Yıldız’ın kaleminden Başbakanlık Kupası’ndaki zaferlerimizi okuyabileceğiniz dergimizde ayrıca Servet Özkara’nın “Görünmez Kahramanlar” başlıklı yazısını ve Varol Uzlu’nun “Bir çalım daha atacağız” başlıklı hikayesini sizlerle buluşturuyor olacağız.

Trabzon’da sporun ve futbolun en önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Avni Aker’i andığımız bu ayki sayımızda ayrıca Trabzon futbolunun tarihsel gelişimini “Kentsel deneyimin bir alegorisi” başlıklı yazıyla, tarihimizdeki en büyük zaferlerden biri olan Barcelona maçını da “90’ların ilk büyük zaferi” başlıklı yazıyla tekrar hatırlama fırsatı bulacaksınız.

Şimdiden keyifli okumalar dileriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku