Güncel:
DKİB VE VAKIF KATILIM A.Ş. ARASINDA 'BANKACILIK İŞLEMLERİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI.

 Protokol törenine DKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Hamdi GÜRDOĞAN, Genel Sekreter İdris ÇEVİK, Vakıf Katılım Trabzon Şube Müdürü Cemil GÜNER, Ticari/Kurumsal Bankacılık Yönetmeni  Yıldıray SAĞIR ve Kobi Bankacılığı Yönetmeni Tuncay SARIHAN katıldı.

Protokol kapsamında bölge sanayicileri, ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek, ayrıca; teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler.

Protokol töreninde konuşan DKİB  Bşk. Yrd. A.Hamdi GÜRDOĞAN  üyelerin finansal anlamda yaşadıklarını sorunların çözümlerinde ve ihracatın artırılması hususunda   her türlü sorununun anında giderilmesi için  ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek, protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.


 “KOBİ'lerin, desteğimize her zamankinden daha çok ihtiyacı var”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner  ”Ekonomik istikrarımızın teminatı olan KOBİ'lerimizin varlıklarını devam ettirebilmeleri için bizlere her zamankinden daha çok ihtiyaçları var. Sürdürülebilir bir büyüme sağlayabilmenin, gelir dağılımında ve bölgeler arası gelişmişlik seviyesinde dengeyi yakalayabilmenin yolu KOBİ'lerin sürdürülebilir bir finansal sisteme sahip olmaları ile gerçekleşebilir. Bu bakış açısından hareketle şimdiye kadar ülkemizin dört bir köşesinde üreten, hizmet veren KOBİ'lerimizin yanında olduk. Özellikle pandemi döneminde desteğimizi daha da artırarak ,sanayicimizin, kobilerimizin ve  esnafımızın rahat bir nefes alması için var gücümüzle çalıştık, halen de bu yönde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Trabzon Şubemizin, DKİB   ile imzaladığı protokolle de bu amaçla attığımız adımlardan biri oldu. DKİB  üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacağımız, finansa erişimlerini daha da kolaylaştıracağımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde KOBİ'lerimize olan desteğimizi sürdürecek, farklı proje ve faaliyetlerle kalkınmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda tüm KOBİ'lerimizi şubelerimize bekliyoruz.” dedi.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku