Güncel:
DOKAP ile projeler masaya yatırıldı.
 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin'i ziyaret ederek, çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Tokat, Amasya ve Çorum olmak üzere 11 ili kapsayan DOKAP bölgesinde çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Bölgenin kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Doğu Karadeniz bölgesinin kalkınmasında da DOKAP önemli yer tutuyor. 2021 için öngörülen bütçe onaylandıktan sonra özellikle kamu kurumlarını desteklemeye çalışacağız. Önümüzdeki süreçte bütün illerde paydaşlarla ortak toplantılar düzenleyeceğiz. TTSO ile de her zaman işbirliğini sürdüreceğiz" dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Doğu Karadeniz Bölgesinin orta ve yüksek teknoloji bakımından kalkınması için önem taşıyan Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi ile Yatırım Adası Endüstri Bölgesi projeleri hakkında DOKAP Başkanı Gültekin'e bilgi verdi.

Ziyarete TTSO Genel Sekreteri Ali Rıza Kul ile Proje Ofisi Koordinatörü Cengizhan Sungurlu da katıldı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku