Güncel:
Dürüst, Güvenilir, Adaletli Bir Şekilde Araklıya Hizmet Edeceğim

Hasan Suiçmez yaptığı konuşmasında ''Çok Değerli Dostlarıma ve Araklılı kardeşlerime;
Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

63 yıllık ömrünün yarım asrını Araklı'da geçirmiş ve Araklı'ya hizmet etmiş bir insan olarak; hiç bir zaman kırmayı göze alamadığım çok değerli dava arkadaşlarımdan ve Araklı'nın çeşitli kesimlerinden gelen ısrarlı istekler üzerine Araklı Belediye Başkanlığı için adaylığımı koymuş bulunuyorum.

Makamlar gelip geçici, dostluklar elbetteki bakidir.
Araklı'nın; 50 köyünü, 30 yaylasını, 374 km karelik coğrafyasını gezen, tüm tarihi eserlerini, sosyal dokusunu ve cemiyet yapısını iyi bilen ve  tarihini yazan bir eğitimci olarak değerli kamuoyunun şahsıma gösterdiği samimi ve içten teveccüh çalışmalarımda en büyük sermayem olacaktır.
Dünyanın 50 ülkesini gezip inceleme fırsatım oldu, binlerce çok değerli öğrencim oldu.Dünya çapında projeler üreterek arkadaşlarımızla birlikte uygulamaya koyduk.Şahsım adına siyasetin bittiği ve dinlenmem gerektiği bir dönemde bu görevi siz değerli Araklılı kardeşlerimin yoğun isteği üzerine kabul ettim.

İyi ki de kabul etmişim. Genel siyasetin sığ labirentlerine girmeden,Araklı ile sınırlı,pozitif bir çalışma programı izleyerek çalışmalarımı tamamlamak istediğimi belirtmek isterim.Bu çalışmalar sonunda Araklılı hemşehrilerimiz bizi tercih ederlerse, belediyemizin imkanlarıyla onlara; dürüst, güvenilir ve adaletli bir şekilde hizmet edeceğimizi bildirmek isterim.
Güzel bir seçim olması dileği ile en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.''dedi

Anahtar Kelimeler

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku