Güncel:
'Duygunun yanına aklı koyacağız!”
 Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki kapağında “Duygunun yanına aklı koyacağız!” diyen Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yer alıyor. Bilim, sistem, organizasyon ve taktikle futbolda çağdaş bir felsefe benimseyen Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile kulübümüz, takımımız, Türk futbolu üzerine çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Dergimizde geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz eski futbolcumuz Tuncay Mesçi ile geçtiğimiz günlerde sonsuzluğa uğurladığımız eski altyapı antrenörlerimizden Celal Genç’i Servet Özkara ve Turgay Beşyıldız’ın kaleme aldığı yazılarla hatırlıyoruz.

Takım kaptanımız Joao Pereira’nın evine konuk olduğumuz Trabzonspor Dergisi’nin 180. sayısında Pereira’nın eşi Natacha Esmail oğulları Gabriel’in Trabzon’daki yaşantıları üzerine gerçekleştirdiğimiz sohbeti, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Fikret Gökhan ile yaptığımız röportajı da bulabileceksiniz.

Genç oyuncumuz Atakan Gündüz’ü anket köşemizde yakından tanıdığımız bu ayki dergimizde ayrıca bir diğer genç oyuncularımız Süleyman Cebeci ve Ahmet Can Kaplan’ı a “düello” köşemize konuk ediyoruz.

Bu ayki sayımızda tüm Türkiye’nin “61. dakika golcüsü” olarak bildiği efsane futbolcumuz Hüseyin Tok’un Trabzonspor’da bıraktığı izleri doğum gününde bir kez daha hatırlayacak, şehir dışında yaşayan taraftarlarımızın Trabzonspor’a olan sevgilerini ise “Bordo Mavi Hikayeler” köşemizde okuma fırsatı bulacaksınız.

Varol Uzlu’nun “Altın Kızlar” başlığıyla yayınladığı fotoğrafik hikayesini, Turgay Beşyıldız’ın “Trabzon’un kayıp kardeşleri” başlığıyla yazdığı Tekfur Saray ve Vazelon Manastırı’nın tarihi ile Uğur Biryol’un Karadeniz Bölgesi’nin gizli hazinesi şelaleleri kaleme aldığı yazısını yine bu ayki dergimizde okuyabilirsiniz.

Dergimizle birlikte 2021 takvimini de hediye olarak alabileceksiniz. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku