Güncel:
Eddie Newton'un açıklamaları...
 Süper Lig 2020 – 2021 sezonunun ilk haftasında oynadığımız Beşiktaş maçı sonrası Teknik Direktörümüz Eddie Newton basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk yarıda iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu belirten Teknik Direktörümüz Newton, “Öncelikle ilk yarıda oynadığımız futbolun beni çok mutlu ettiğini söylemeliyim. Sezon başı olması nedeniyle henüz tam hazır olmayan oyuncuları da düşündüğümüzde kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Genç arkadaşlara da bugün şans verdik. Onların gösterdikleri performanstan gayet mutluyum. Şansız bir ilk gol yediğimizi düşünüyorum. Daha sonra ikinci yarıda penaltı kararı ve kırmızı kartın ardından maç gerçekten bizim için çok zor bir hal almıştı. Ancak ilk yarının tamamıyla hakimi olduğumuzu da söylemeliyim” dedi.

Bir basın mensubunun Alexander Sorloth’un takımda olmaması üzerine yönelttiği soruya ise Newton, “Özellikle geçen sezon takım adına çok önemli işler yapmıştı. Henüz sezonun başındayız. Sezon başında da birlikte olamamıştık zaten. Bir hazırlık maçı oynadık, daha sonra milli maçlar nedeniyle ülkesine gitmesinden sonra kendisiyle çalışma fırsatı bulamadık. Diğer arkadaşlarımız duruma çok çabuk uyum sağladılar. En iyi oyuncularımızla sahadaydık. O oyuncularımızın da iyi mücadelesi vardı” diyerek yanıt verdi.

Basın mensuplarının transfer beklentilerine yönelik sorusuna ise Teknik Direktörümüz Newton, "Tabi ki başkanımızla bu konu üzerinde her gün çalışıyoruz. Ancak dikkate almamız gereken şartlar var, bunların birincisi finansal şartlar. Başkanımızın birinci görevi takımı finansal olarak stabil halde tutabilmek. Dolayısıyla bunun da zor bir görev olduğu çok açık. Her gün çalıştığımızı söyleyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku