Güncel:
Ekrem İmamoğlu: Dün maça gittim kupayı aldım geldim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu Yomra'da konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yomra Belediyesini ziyaret etti. Yomralılar ile bayramlaşan İmamoğlu, “Yomra Belediye Başkanımızın en yakın yol arkadaşı olarak, onunla beraber size hizmet edeceğiz. Yomra için gerekli fedakârlıkları yapacağız. Bunu Yomra'ya duyuralım” dedi. 
Yomra Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretinde Yomralı hemşehrileri ile selamlaşan İmamoğlu, pandemi dolayısıyla Trabzon’a kısıtlı bir ziyaret gerçekleştirmekte olduğunu, ilerde daha geniş çaplı ziyarette bulunacağını söyledi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydeden İmamoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE SİZE HİZMET EDECEĞİZ

“Yomra Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum. Halkını düşünen, vatandaşına hesap vererek hizmet yapmaya çalışan, eksiklikleri toparlayan ve yeni işler yapmaya çalışan bir anlayışla görev yaptığını bildiğimiz bir hemşerim, bir kardeşimdir. Biz çok daha başarılı olmasını istiyoruz. Dolayısıyla Yomra'ya gelişimin bir başka sebebi daha var. İstanbul gibi koca bir şehrin yönetim anlayışının kabiliyetlerini, bir izdüşümünü Yomra'ya taşımak, başkanımızla paylaşmak; orada çağdaş, insana dokunan, çocukların iyi yetişmesine katkı sunan, gençlerin geleceğe umutla bakmasını sağlayan, burada yaşayan her insanın huzurunun teminatı olan bir belediyecilik anlayışına hangi katkıyı sunacaksak, Başkanımızın en yakın yol arkadaşı olarak, onunla beraber size hizmet edeceğiz. Bir kere bunu Yomra'ya duyuralım.”

PARTİ AYRIMI UMURUMDA DEĞİL 

Yomra Belediyesi için söylediklrinin, parti ayrımı yapmaksızın Trabzon’daki tüm beledyeler için geçerli olduğunu dile getiren İmamoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yomra Belediye Başkanımız için söylediğim bu şey, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun Trabzon'daki her belediyemiz için geçerlidir. Beni hangi belediye başkanımız arar da katkı sunmamızı isterse başım gözüm üstüne. Parti ayrımı, parti farklılığı falan umurumda değil. O partili bu partili anlayışını yıkmak zorundayız. Sıkılmadınız mı Allah aşkına? Biz bu anlayışı yıkmak zorundayız. Ben ilçe belediye başkanı iken Trabzon’a geldiğimde her belediyeyi ziyaret etmiş birisiyim. Ben hanginizin evladını birbirinden ayrılabilirim? Hangi gencin hayallerini ayrıştırarak yıkabilirim? Olur mu böyle şey? Asla olmaz. Tarafgirlik yok. Ben doğduğum, beni yetiştiren şehirde hiçbir teyzemize, hiçbir amcamıza, hiçbir ablamıza, hiçbir kardeşime ayrı duygu ile sarılamam. Herkese aynı duygu ile sarılırım. Bu bağlamda az önce Yomra Belediyemize söylediğim fedakârlıklarımızı hiç çekinmeden yapacağız. Görevimizdir, vazifemizdir. Kapımızı çalmak isteyen hangi partili belediye olursa olsun, buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var.”

DÜN MAÇA GİTTİM KUPAYI ALDIM GELDİM

Başkan İmamoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: “İnşallah herkese güzel bir yaşam diliyorum. Bayram arifesinde buradayız. Bayramınız mübarek olsun. İnşallah Kurban Bayramı ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu büyük salgının sona ermesine vesile olsun. İnşallah dualarımızın kabul edildiği bir gün olsun. Herkese selam, sağlık dilerken size bir sürpriz yaptım. Baktım işler biraz sıkıntılı gidiyor. Dün maça gittim, kupayı aldım, Trabzon'a geldim. Bu sene ilk defa maça gidebildim. Türkiye Kupası, Trabzonspor'a hayırlı uğurlu olsun.

BAŞKAN BIYIK YOMRA ELMASI FİDANI HEDİYE ETTİ

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na desteklerinden ötürü Yomra halkı adına teşekkür etti. Yomra’daki çalışmaları ve projeleri hakkında İmamoğlu’nu bilgilendiren Bıyık, Yomra’yı, insanların en mutlu olacağı ilçe haline getirmeye kararlı olduklarını söyledi. Başkan Bıyık, İmamoğlu’na Yomra’nın yerel ürünü olan Yomra elması fidanı hediye etti. Yomra Belediyesinin Yomra elmasını yaşatmak ve çoğaltmak için uyguladığı projeyi takdir eden İmamoğlu, bu tür çalışmaların önem taşıdığını dile getirirken Bıyık'a İstanbul albümü ve nutuk hediye verdi. Yomraspor Başkanı Davut Atmaca da İmamoğlu’na Yomraspor forması hediye ederek Yomra’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku