Güncel:
Ekrem YILMAZ'dan Yeniyıl Mesajı

 Trabzon Sürmene Şoförler Odası Başkanı EKREM YILMAZ yeni yılın tüm insanlara barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Her yeni yılın beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlarla yüklü olduğunu, geçtiğimiz yılda yaptığımız çalışmaları gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı değerlendirerek, yeni yılda daha çok çalışarak yeni başarılara imza atmalıyız diyen Başkan EKREM YILMAZ, "Geride bıraktığımız 2021 yılının muhasebesini yaptığımız şu günlerde, hayata geçirmek istediğimiz yeni hedefler için, yeni yılda büyük ümit ve beklentiler içerisindeyiz. Umarım ülke genelinde barışın, mutluluğun, huzurun, sevgi ve saygının hakîm olduğu, bolluk ve bereketin, kazancın daha çok olduğu bir yıl geçiririz.

Başta Odamıza kayıtlı Şoför esnafımız olmak üzere, tüm Türkiye'nin, Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar, 2022 yılının herkese sağlık, başarı, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku