Güncel:
Gedikli'den 15 Temmuz Açıklaması
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada, "Büyük Türk Milleti’nin hafızasında kara bir gün olarak yer edinen 15 Temmuz 2016 günü, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sirayet etmiş bulunan bir grup terör örgütü mensubu hain tarafından Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsını, Milli İrademizi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin istikbalini hedef alan menfur bir darbe teşebbüsü gerçekleştirilmiştir.

Şan ve şeref dolu bir mazisi bulunan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kutsal üniformasının ardına gizlenen hainlerce planlanan teşebbüsün hayata geçirilmek istendiği ilk andan itibaren sistematik bir şekilde sevk ve idare edilen, emniyet ve güvenlik güçlerimizin onurlu mücadelesi ve elbette Aziz Türk Milleti'nin topyekün mukavemeti neticesinde ihanet kalkışması bastırılmış. Karanlık eller tarafından harekete geçirilen hıyanet çetesi amacına ulaşamamıştır.

TÜRK-İŞ olarak bizler, Milletimizin, Millet iradesinin ve demokrasinin yanındayız. Fikri, görüşü ve inancı ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın demokrasiye ve milli iradeye saygı gösterip, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkacağı inancını taşıyoruz. Gün demokrasiden yana olma, demokrasiye sahip çıkma ve birlik olma günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, hain darbe girişiminin yıldönümünde Şehadet mertebesine nail olan tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Şanlı Gazilerimize bereketli bir ömür, başımızın tacı Şehit Ailelerimize sabr-ı cemil niyaz ediyor, Aziz Türk Milleti'ne nice bin yıllar sürecek esenlikler diliyorum" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku