Güncel:
Gökhan Gedikli: Birlik ve Beraberliğimizi bozamayacaksınız...
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, "FETÖ'ye karşı sergilediğimiz birlik ve beraberliği, PKK ve IŞİD terörüne karşı da göstermeliyiz. Bunu başardığımız takdirde terörün her türlüsünün kökünü bu güzel Ülkeden kazırız" dedi.

Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada Van, Elazığ ve Bitlis'teki terör saldırılarının Ülkenin huzuru ve birliğini hedef aldığını, FETÖ'yü kullanarak amaçlarına ulaşamayan odakların PKK ile sahneye çıktığını belirtti.

Gökhan Gedikli,  açıklamasının devamında anlaşılıyor ki bazı odaklar bu milletin birlik ve beraberliğinden, huzur ve mutluluğundan rahatsız bunun için maşa ve kuklalarını kullanarak terörün her türlüsünü deniyorlar. Bilinmeli ki bu terör örgütlerinin adları farklı olabilir ama amaçları aynıdır. Onların bu kirli oyununu Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak bozabiliriz. FETÖ'ye karşı sergilediğimiz birlik ve beraberliği, PKK ve IŞİD terörüne karşı da göstermeliyiz. Bunu başardığımız takdirde terörün her türlüsünün kökünü bu güzel Ülkeden, Şehit Şüheda kanı ile sulanmış bu Cennet vatandan kazırız dedi.

Herkesin Ülkenin bugünü ve yarınına sahip çıkması gerektiğine işaret eden Gedikli, "Bir yerde huzur varsa, mutluluk vardır. Huzur yoksa hiçbir şeyin anlamı yoktur. Herkes elinden geldiğince Ülkenin birliği ve huzuruna katkı vermeye mecburdur. Çanakkale ve Kuvayı Milliye ruhunu 15 Temmuz'da olduğu gibi hakim kılıp, Millet olarak ülkemizi hedef alan tüm kirli oyunları bozmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Gökhan Gedikli, terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek, benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku