Güncel:
Gökhan Gedikli'den 15 Temmuz açıklaması…
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

 

Gedikli açıklamasında ”Türk-iş Konfederasyonu olarak, 15 temmuz 2016 gecesi ülkece maruz kaldığımız ihanet girişimini, ülkemize ve demokrasimize sahip çıkmaya yönelik verdiğimiz mücadeleyi ve ödediğimiz bedelleri tüm dünyaya değişik platformlarda sözlü, yazılı ve görsel olarak anlattık. İşgal girişiminin sonucu henüz belli olmamışken biz Türk-iş olarak “darbeye hayır” dedik. Önceliğimiz Türkiye dedik, önceliğimiz demokrasi dedik, önceliğimiz halkın iradesi dedik. Türk-iş konfederasyonu olarak terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmayı kararlılıkla sürdüreceğimizi bu vesileyle tekrar hatırlatmak isteriz. Emek camiası olarak bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Konfederasyonumuz 15 Temmuz işgal girişiminin yıldönümü’nde Sendikalarımızın üyesi MUHARREM KEREM YILDIZ, ÖMER TAKDEMİR, GÖKHAN ESEN, MEDET EKİZÇELİ, ERHAN DURAL, KÖKSAL KARMİL ve bu toprakları korumak için bugüne kadar şehit olan tüm  Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum “ dedi.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku