Güncel:
Gol yemeden kazandığımız 1977 – 1978 sezonu Türkiye Kupası'nın hikayesi...

 Trabzonspor Dergimizin bu ay kapağında Arjantin’den ülkemize transfer olan ve çalışkanlığı, mütevazılığı, disipline olan inancı ve dürüst karakteriyle öne çıkan oyuncularımızdan Gaston Campi yer alıyor. Kulübümüzü tanımlarken “Her oyuncunun hayalini kurabileceği yerdeyim” diyen Campi ile gerçekleştirdiğimiz röportajın yanı sıra oyuncumuz Doğan Erdoğan’ı da dergimizin soru cevap köşesinde ağırlıyoruz.

Trabzonsporumuzun unutulmaz isimlerinden ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Taylan Üner’i arkadaşlarının gözünden anılarla yad ettiğimiz, yine Trabzon şehir tarihinde unutulmaz bir yer tutan eski Opera Binası’nı Uğur Biryol’un kaleminden hep birlikte hatırladığımız dergimizde, her ay olduğu gibi dünya futbolundan gelişmeleri de bulabileceksiniz.

Hatıralarımızdaki yerini yeni sezonda yaptığımız anlaşmayla geleceğe de taşıyan Vestel markası ile gerçekleştirdiğimiz röportajın yanı sıra genç oyuncularımız Faruk Can ve Koray ile hazırladığımız eğlenceli söyleşiyi de okuyabileceğiniz dergimizde ayrıca “Mazinin Kupa Beyleri” köşesinde Teofilo Gutierrez’in hikayesini sizlerle buluşturuyoruz.

Gol yemeden kazandığımız 1977 – 1978 sezonu Türkiye Kupası’nın hikayesi ve genç yazarımız İrem Gülay’ın “Bir hayalimiz var” başlıklı dokunaklı yazısının yanı sıra Gazeteci Orhan Çavuşoğlu’nun “Altyapıya Bakış” başlığıyla genç yeteneklerimizi analiz ettiği köşe yazısını yine bu ayki dergimizde bulabileceksiniz.

Şimdiden iyi okumalar diliyoruz.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku