Güncel:
Gözyaşları Arasında Defnedildi
Geçtiğimiz hafta velayet anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada yaralanan ve dün vefat eden Araklı Belediyesi çalışanı 22 yaşındaki Ali Karamahmut ilçede son yolculuğuna uğurlandı.

Kavgada ağır yaralanan ve önceki gün yaşamını yitiren Araklı Belediyesi Engelli Kadrosunda çalışan 22 yaşındaki Taştepeli Ali Karamahmut bugün Küçük Cami önündeki cenaze namazından sonra defnedildi.

Cenaze namazına Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, eski belediye başkanı Ümit Çebi, çalışma arkadaşları, akrabaları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Ali Karamahmut’un ağabeyi Hasan Karamahmut “kardeşim savunmasız bir şekilde başına isabet eden demir çubuk darbeleriyle hayatını kaybetmiştir. İlçemizde yaşanan bu sokak terörüne artık bir çare bulunması lazım. Annemin bile başında 11 dikiş var. Savunmasız bir kadın bile bu terörden nasibini almıştır. Biz bu acıyı yaşadık başkaları artık yaşamasın” dedi.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Kenan danışmaz 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Misafir Avatar
Batur TÜRKMENOĞLU 9 yıl önce

malüm olay aile kavgası olarak ajanslara yansımaktadır. oysa olay aile kavgası değil, bir törör saldırısıdır. şöyleki; % 80 özürlü olan ve araklı belediye çalışanı şahıs, yaklaşık elinde demir ve sopalar bulunan birileri tarafından organize edilen 30 kişilik grubun saldırısına uğramıştır.% 80 özürlü kişi evinden dışarıya çıktığında başından ve vucudunun diğer bölgelerinden almış olduğu ağır darbeler sonucu hastanede yaşam mucadelesi vermiş ve hayata tutunma gayretini gerçekleştiremeyerek. yaşamını yitirmiştir. bu olayın tarifi tamamen bir törör katliamıdır. kamu oyuna duyurulur.

Misafir Avatar
Enver HAMZAOĞLU 9 yıl önce

Allah c.c.gani gani rahmet etsin kederli aılesinede mevlam sabirlar ihsan etsin.AMİNN

Misafir Avatar
ibrahim misirlioglu 9 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin

Misafir Avatar
ibrahim misirlioglu 9 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin

Misafir Avatar
HAYRETTİN ÖZGENÇ 9 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. MAALESEF ARAKLILIYIM DEMEYE UTANIR OLDUK. BU İNSAFSIZLIK SON BULMALI.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku