Güncel:
Hayırsever işadamlarımızdan Selim Özderya Araklı Belediyesi'ni ziyaret etti.
Araklılı hayırsever işadamlarımızdan Selim Özderya Araklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açılamalarda bulunan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklılı hayırsever işadamlarımızdan Selim Özderya belediyemizi ziyaret etti. Kaymakamımız Ahmet Günaydın ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Zihni Hancı ile birlikte hayırsever işadamımız  Selim Özderya eğitim-öğretim alanında yapılacak olan çalışmalar hususunda görüşmeler sağladık. Araklılı iş adamımız Selim Özderya ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. İlçemizde eğitimin daha üst düzeyde ilerleyebilmesi adına kendisinin destekleri olacak. Selim Özderya Bey’e yaptığı ve verdiği desteklerden dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye genelinde Yol, tünel inşaat vb. alanlarda büyük projelere imza atan Selim Özderya, Artaş Tuğla Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özderya’nın oğlu oluyor.

2013 yılında Futbolcu Emre Bölezoğlu’nun Annesinin Maçka’da ki köyüne yapmayı taahhüt ettiği ancak gelen tepkiler üzerine vazgeçtiği Okulun yapımını da Araklılı hayırsever işadamı Selim Özderya üstlenip dönemin Valisi rahmetli Recep Kızılcık ile protokol imzalayarak okulu kısa sürede Milli Eğitime teslim etmişti.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
H.BAYLAN 6 yıl önce

eğitim ve memleket sevdası adına teşekkür ederiz

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku