Güncel:
Hüseyin ÖZTORUN'dan alkışlanacak hareketler…
 Trabzon Araklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun göreve geldikten sonra yaptığı uygulamalarla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Hüseyin Öztorun Araklı Esnaf Odasına Kayıtlı Esnafları her hafta maça gönderme ve Esnaf çocuklarına Burs vermeye başlamıştı.

 

Hüseyin Öztorun yaptığı açıklamada yeni bir karar aldık Esnaf Ailelerimize Çocuk yardımı yapmaya karar verdik. Devletimiz ne kadar yardım yapıyorsa bizde Araklı Esnaf Odası olarak aynı yardımı yapmaya karar verdik. Değerli Esnafımız sizlere hizmet aşkı ile çıktığımız bu yolda bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. 01.01.2020 tarihi itibarı ile esnafımıza yeni olan çoçukları için çocuk yardımı yapacağız. En mutlu ve en acı gününüzde yanınızdayız. Detaylı bilgi için odamızdan bilgi alabilirsiniz. Yaptıklarımızla esnaf arkadaşlarımıza bir nebzede destek olabiliyorsak ne mutlu bize diyerek önümüzdeki aylarda Esnaflarımıza yeni sürprizlerimiz olacak. En büyük projemiz 8.ayda olacak inşallah dedi.

 

Öztorun biz göreve geldiğimiz zaman esnaf odamız böyle bir uygulaması yoktu amacımız bu uygulamaları tüm Türkiye’ye tanıtmak diyerek sözlerini tamamladı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku