Güncel:
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Araklı'dan terör örgütlerine meydan okudu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Araklı İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği ile ilgili referandum kapsamında Trabzon’da ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu’ya, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eşlik etti. Araklı’da Bakan Soylu, büyük bir coşku ile karşılanırken halk buluşmasında meydanın büyük oranda dolduğu görüldü.  Araklı’da yapılan halk buluşmasında ilk olarak Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi konuştu. Çebi, “Araklı ilçemiz Trabzon’un 2. Büyük ilçesi olarak referanduma en üst seviyede evet oyuyla destek verecektir. Araklı ilçemize vermiş olduğunuz büyük desteklerden dolayı Araklı halkı adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.  AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, “Bugün bakanımızla ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Sayın Bakanımız milletimizle kucaklaşıyor. Dün Samsun’da gece saat 1’e kadar milletimizle bir arada oldu. Saat 04:00’a kadar Bakanlıkta çalıştı. Ben dedim sabah Trabzon’a gidemeyebiliriz. Aynı heyecanla koşuşturma içerisinde ve milletimize hizmet ediyor. Biz onun koşuşturmasını gördükçe mahcup duruma düşüp daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz” dedi.  



İçişleri Bakanı Soylu ise, “Trabzon’a geldiğimiz andan itibaren bütün yorgunluğumuz şu bakışlarınızla, şu samimiyetinizle geçmektedir. Minnettarız, müteşekkiriz. Kıymetli Araklılar, hatırlıyorum yaklaşık 1,5 yıl önce burada bulunduğum süre içerisinde dedim ki Araklı’nın inşallah milletvekili olacağız, gücümüz neye  yetiyorsa onu yerine getireceğiz.. Allah’a hamdolsun, bugüne kadar gücümüz yettiği kadar hizmetkar olmaya çalıştık. İnşallah bir kusur işlememişizdir.. 



Türkiye’ye büyük oyunlar, büyük tuzaklar hazırlıyorlar. En önemli tuzakları PKK terör örgütü, FETÖ ve paraşütle coğrafyamıza inen DAEŞ üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Özerklik ilan edeceğiz dediler. Nereye Nusaybin, Yüksekova, Şırnak Cizre.. O gün sesiniz çok çıkıyordu. Hemen yüzde 10 oy aldılar ya milleti korkutarak, tehdit ederek… Şımardılar afraları tafraları her yeri inletiyordu.. O gün, “Özerklik ilan edeceğiz” dediler, bugün desenenize.. Hadi ilan edin, arkanızda kim varsa.. Hadi bugün ilan edin. Ancak alçakça haince eylem yaparsanız başka bir şey değil.. Biliniz ki yaptığınız her eylemden sonra cezasını daha ağır vereceğiz. Evlatlarımız orada, Lice’de.. Evlatlarımız bugün 30’un üzerinde operasyon yapıyor her tarafta.. Bilmenizi istiyorum bizimkiler kovalıyor onlar sıçan gibi kaçıyor sıçan gibi. Hiç merak etmeyin daha yeni başladık. Bütün dünyaya söylüyoruz, başımıza bela ettiğiniz birliğimize bela ettiğiniz bu PKK’yı bu topraklardan silip atacağız dedi.






Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku