Güncel:
İmamoğlu'na Çamlıca Camii'nde büyük ilgi...
 CHP’nin İBB belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazını, Çamlıca Camii’nde kıldı. İmamoğlu’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, CHP adayıyla ”selfie” yapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Cami avlusundan ilgi nedeniyle zorlukla ayrılabilen İmamoğlu, kendisine tepki gösteren birkaç vatandaşa ise el sallayarak yanıt verdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nda TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İş İnsanlar Derneği) ve TURKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfedarasyonu) üyeleri ile Türkiye Hahambaşı İsak Haleva’yı ziyaretlerinin ardından Üsküdar’daki Çamlıca Camii’ne geçti. Cuma namazını burada kılan İmamoğlu, cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, CHP Üsküdar Belediye başkan adayı Ahmet Kılıç’ın da eşlik ettiği İmamoğlu ile ”selfie” yapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar da cep telefonları ile canlı yayın yaparak, İmamoğlu’nu sevdiklerine ulaştırdı.

Tepki gösterenlere el salladı

Cami avlusundan ilgi nedeniyle zorlukla ayrılabilen İmamoğlu, kendisine tepki gösteren birkaç vatandaşa ise el sallayarak yanıt verdi. İmamoğlu, kendisinden genel değerlendirme isteyen gazetecilere, cami dışında yanıt verdi: ”Camiler güzeldir. Camiler, ibadet etmek içindir. Çamlıca Camii yapılmıştır, bugün geldik, Cumamızı burada kıldık. Allah kabul etsin. Dua ettik. Milletin birliği ve beraberliği için, insanları öfkeye yönlendiren insanlardan Allah korusun milletimizi. Güzellikler bizimle olsun. Bunları söyledik. Dua ettik. Ümit ederim Allah dualarımızı kabul eder.”

”Canım benim”

İmamoğlu ile Kılıç, Cuma namazının ardından Üsküdar Bahçelievler’deki semt pazarına bir ziyaret gerçekleştirdi. İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu da pazar ziyaretine katıldı. Vatandaşlar ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, bol bol fotoğraf çektirdi. Bu sırada yaşlı bir kadın vatandaş, İmamoğlu’na, ”Oh. Canım benim. Hep sizi izliyorum. Ne olursun kazan” diyerek sarıldı ve ağladı. Başka bir vatandaş da ”Bir saat önce pazarı yaptık eşimle ama sizi bekledim. Kurtar bizi Ekrem Baba” diyerek İmamoğlu’na destek verdi. İmamoğlu ve Kılıç, daha sonra otobüs ile Üsküdar sokaklarında seçim turu attı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku