Güncel:
İsmail Saymaz İş Kazalarını Trabzon'da Anlattı
Trabzon Tabip Odası tarafından Hamamizade Kültür Merkezi'nde Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz tarafından “İş kazaları kaderiniz değildir.” konulu konferans düzenlendi. Konferansa Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Rıza GÜNER ve çok sayıda davetlide katıldı.

Türkiye'de iş kazalarının masaya yatırıldığı konferansta Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, meslek yaşamı boyunca karşılaştığı olayları ayrıntıları ile dinleyenler ile paylaştı. 

2016 yılında yayımladığı "Fıtrat: İş Kazası Değil, Cinayet" isimli kitabıyla Türkiye'deki iş kazalarını kaleme alan Saymaz, Türkiye'de son 30 yılda işçi ölümlerindeki artışı değerlendirerek, dünya ülkeleri ve Türkiye'nin iş kazalarına yaklaşımını katılımcılara aktardı. 

İsmail Saymaz’ın Konferansta TBMM’de İşçi aleyhine çıkan bazı yasa ve uygulamaların altına Ak Parti, Mhp ve Chp’nin ortak imza koyduğunu örnekleri ile vurgulamasının ardından Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve Yönetim Kurulu üyeleri kısa süre önce geldikleri konferansın bitmesini beklemeden toplu halde salonu terk ettiler.

Haber-Video: Arif AZAK

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku