Güncel:
İYİ Parti'den Mustafa Bıyık'a tam destek.

 İYİ Parti Trabzon Genel Sekreteri Mustafa İşler ve Basın Sözcüsü Mustafa Kocabal, İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın ilçe ve halk için en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. İşler, Bıyık’ın Avrasya Üniversitesiyle arasında tartışma yaratan arazinin tamamını almak gibi bir fikri olmadığını belirtti. 

İYİ Parti Trabzon Genel Sekreteri Mustafa İşler, Basın Sözcüsü Mustafa Kocabal ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon basını ile Yol İş Otel’deki kahvaltıda bir araya geldi. Yomra Belediyesi ile Avrasya Üniversitesi arasında yaşanan arazi tartışmalarına ve İYİ Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu’nun açıklamalarıyla ilgili konuşulan toplantıda dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

İYİ Partili Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu açıklamalarına cevap veren Genel Sekreter Mustafa İşler, “İl Başkanımızın yapacağı açıklamalar partiyi bağlar. Diğer arkadaşlarımızda fikrini söylemekte serbesttir. Biz demokratik bir partiyiz.” derken Basın Sözcüsü Mustafa Kocabal ise Çakıroğlu’nun açıklamalarını kendisinin bile yayınlandığı zaman gördüğünü ve parti içinde henüz değerlendirme yapılmadığına dikkat çekti.

Yomra’daki arazi tartışmasında Mustafa Bıyık’ın Yomra için en iyi olanı yapmaya çalıştığını ifade eden Kocabal, “Mustafa Başkan, zaten Yomra için iyi olanı yapmaya çalışıyordu. Tamamını almaya hiç çalışmadı. Hem Yomra halkı için, hem de Avrasya Üniversitesi için olması gerekeni yaptı. Salih Cora’nın başından beri olaya müdahil olmasından dolayı düşünüyorum. Süreç böyle gelişti. Bundan sonrasını da göreceğiz.” ifadelerini kullandı. Genel Sekreter Mustafa İşler ise, “Neden Salih Cora? O da bir partinin milletvekili. Muhalefette olan bir belediye başkanı AK Parti Milletvekili Salih Cora’dan yardım alıp karşılıklı görüş alışverişinde bulunamaz mı? Tabii ki bulunur. Bu işleri biz de yaptık. Gayet normal olaylar. Mustafa Bey Yomra için doğrusunu yapmıştır. Tüm kararlara müdahil olan kendisidir. Bizim belediye başkanımızdır.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku