Güncel:
İYİ Parti Ortahisar Yeni ilçe Başkanı belli oldu
 İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan’ın istifasıyla boşalan İlçe Başkanlığı görevine getirilen, ismi açıkladı.

İl Başkanı Kuvvetli açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“İYİ Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı görevinden işlerinin yoğunluğu nedeni ile 28.11.2019 tarihinde istifa eden  Dr. Muhammet Erkan’ın yerine İl Yöneticilerimizden Erdal Uzun atanmıştır.

Görevde olduğu süre boyunca her türlü zorluğa rağmen partimizin büyümesi için canla başla yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Dr. Muhammet Erkan ve yönetim kurulu üyelerine, bütün teşkilat mensupları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra yönetimin dışında olsa bile sayın Erkan'ın partimize vereceği katkıdan kimsenin şüphesi olmasın.

Dr.Muhammet Erkan’ın istifasıyla boşalan Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in onayı ile atanan  Erdal Uzun’a ve oluşturacağı yeni yönetim kuruluna bundan sonra ki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Partimizin kuruluşundan bugüne kadar il yönetim kurulu üyeliği,il başkan yardımcılığı, son olarak da il muhasipliği görevlerinde bulunan Erdal Uzun ve tüm dava arkadaşlarımızla hep birlikte el ele verip yapacağımız çalışmalarla İYİ Parti’nin iktidarina katkı vereceğimize inancim tamdır. Bu amacla yapacağımız çalışmalarda yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku