Güncel:
Kabadüz'de yol bakım onarım, kanal temizliği ve zemin düzenleme çalışması aralıksız devam ediyor

 Ordu’nun Kabadüz İlçesi Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada, Karakiraz Mahallemiz Maraşlıoğlu semti ırmak kıyısı bağlantı yolunda yol bakım ve onarım, kanal temizleme, zemin güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum.

İlçemiz genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başköy Mahallemiz Kuştepe semti yolunda bir süre öncesinde heyelan meydana gelmişti. Hızla heyelanlı bölgede taş duvar çalışmasına başlanıldı ve tamamlanarak heyelanlı bölge kontrol altına alındı.

Dişkaya mahallemizde Kabadüz ve Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa yol bakım onarım ,kanal temizliği ve zemin düzenleme çalışması devam ediyor.Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.


Kabadüz Belediyespor 2.Olağan Genel Kurulu toplantısında Başkan seçilen Yusuf Köroğlu ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Önceki dönem Başkanımız Ramazan Topap'a bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum.



MÜSİAD Başkanı Servet Altaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri konuğumuz oldu.

İlçemize yapacak oldukları yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku