Güncel:
Köse Bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda

 Gümüşhane’nin Köse İlçesi Belediye Başkanı Turgay Kesler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulunarak Köse Hükümet Konağı’nın 2021 yılı içerisinde projelendirilip, 2022 yılında ise yapımına başlanacağının sözünü aldığını belirtti.


Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler açıklamasının devamında 1987 yılında ilçe olan fakat bugüne kadar Hükümet Konağı bulunmayan kamu kurumlarının farklı yerlerde olması dolayısıyla vatandaşların hizmet alması zorlaşan Köse İlçemize Hükümet Konağı kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yatırımla 2022 yılı içerisinde açılacak ve Türkiye’nin en büyük havalimanlarından Köse Havalimanına da ayrıca İlçemizi entegre edeceğiz. Hükümet Konağı binası hem hizmet noktasında hem de İlçenin görseli anlamında bölgemize değer katacak olması noktasında ayrıca önem arz ediyor. İlçemizdeki bütün   resmi kurumlar, hatta mevcut Belediye binamız eski olduğu için yer olursa Belediye hizmet binamızı bile yeni yapılacak Hükümet Konağına taşıyabiliriz dedi.


Turgay Kesler, göreve geldiğimiz 2 yıl içerisinde Belediye olarak Terminal Binasını yaptık. İlçe girişinde 1 milyon 500 bin lira maliyetli düğün salonumuz yapılıyor. Pazar yerini 800 bin liraya yaptık. Kültür Merkezi inşaatımız devam ediyor. Toplantı Salonu, sosyal organizasyonlar vb. etkinlikler geniş ferah bir ortamda yapılabilecek. Kuka makinasi, İtfaiye makinası aldık. 110 dönüm Ges(güneş enerji santrali) alanı satın aldık. 60 yataklı Otel yapıyoruz. Bayanlar için ayrıca Kültür Merkezi yapıyoruz. Biz Belediyeyi alırken 13 milyon borç ile aldık. Borcumuzu bitirdik kasada paramız var. Saydığım hizmetleri yaptık Üniversitemize 1 yeni bölüm kazandırdık. Köse İlçemizde insanımızın refahını artıracak yeni yatırımları İlçemize kazandırmaya devam edeceğiz. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve ekibine desteklerinden dolayı İlçe halkım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku