Güncel:
KTÜ Akademisyenleri, 'Prof. Dr. Altan Günalp Araştırma Ödülü'ne Layık Görüldü

 Tıbbi Biyoloji ve Genetik alanının en önemli ödüllerinden olan "Prof. Dr. Altan Günalp Araştırma Ödülleri" 28-31 Ekim 2021 tarihinde yapılan Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi kapsamında sahiplerini buldu.


KTÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen CELEP EYÜPOĞLU'nun yönetiminde gerçekleştirilen "Tümör-selektif piperazin ikameli silisyum ftalosiyaninlerin meme kanseri hücre hatlarında hücre ölümü indüklemesi" adlı çalışma, "Prof. Dr. Altan Günalp İkincilik Ödülü'"nü almaya hak kazandı.


Çalışmaya katkı sağlayarak bu ödülü almaya hak kazanan akademisyenler; Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen CELEP EYÜPOĞLU, Fen Fakültesi Kimya Bölümü Anorganik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail DEĞİRMENCİOĞLU, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı'nda doktora eğitimini tamamlayan Dr. Ceren SARI ve Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı'nda Arş. Gör. Aleyna NALÇAOĞLU’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku