Güncel:
MEB duyurdu! Gelecek yıl da olacak

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği açıklamayı yaptı. Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitimi önümüzdeki yıllarda da Türk eğitim sisteminin olağan bir parçası olarak yapmak için yeni bir proje çalışmasının içindeyiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Bakan Selçuk, 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' kapsamında Kahramanmaraş'taki meslektaşları ile video konferans yoluyla bir araya geldi. Görüşmede öğretmenler, salgın sürecinde her bir öğrenciye ulaşmak için ürettikleri çözümleri Bakan Selçuk ile paylaştı. Öğretmenlerin özverisi sayesinde Türkiyenin uzaktan eğitimde önemli bir yerde olduğunu ifade eden Bakan Selçuk, "Biz meslektaşız. Çocuklar için aynı amaca yönelik olarak çalışıyoruz. Beraberce bir işi yükleniyor olmak birlikte bu ülkenin çocuklarına hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. 
Bakan Selçuk, salgın sürecinde fayda gördükleri uzaktan eğitimin bundan sonraki süreçte de bazı konularda devam etmesini isteyen öğretmenlere, "Uzaktan eğitimi önümüzdeki yıllarda da Türk eğitim sisteminin olağan bir parçası olarak yapmak için yeni bir proje çalışmasının içindeyiz" yanıtını verdi. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyesinden toplantıya katılan Leyla öğretmen, Bakan Selçuku maske üretimi yapan mesai arkadaşlarıyla birlikte selamladı. Bakan Selçuk, "Emeklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün ülkenin sizlere duaları var. Çabalarınız sadece Türkiye'den değil dünyadan da yankı buluyor" diye konuştu.
 
Kahramanmaraşta edebiyat öğretmeni Ramazan Avcı da buluşmaya okuduğu şiir ile katıldı. Bakan Selçuk, Bahattin Karakoçun öğretmenleri anlattığı 'İnsanlık Türküsü' şiirini okuyan Avcıya çocuklara verdiği emek için teşekkür etti. Müzik öğretmeni Mahmut Kırbaş ise Abdurrahim Karakoçun 'Mihriban' türküsünü Bakan Selçuk'a armağan etti. Mihribanın çok sevdiği bir türkü olduğunu söyleyen Bakan Selçuk, "Bu türkü bin yıl dinlense kimse bıkmaz' ifadesini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku